ΖarisΕcoenergy

Τηλέφωνο: 23920 66 033facebooktwitter

Όροι Χρήσης

 

H Ιστοσελίδα www.zarisecoenergy.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και αντιπροσωπεύει την εταιρία "Ζαφειρόπουλος Α. Γεώργιος" με έδρα το Άνω Σχολάρι Θεσσαλονίκης και Α.Φ.Μ. 119927736

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η ενημέρωσή και εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά μας.

ΤΙΜΕΣ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (23%). Οι τιμές αυτές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες προς πώληση.

Επιφυλασσόμαστε το δικαίωμα να αναπροσαρμόζουμε τις τιμές.

 

ΠΡΟΪΌΝΤΑ

Τα προϊόντα που πωλούνται από την Ιστοσελίδα www.zarisecoenergy.gr, έχουν διαλεχτεί με πολύ προσοχή.

Μπορείτε να τα πληροφορηθείτε για τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων στις αντίστοιχες σελίδες. Τα χαρακτηριστικά τους είναι σύμφωνα με τις οδηγίες των αντίστοιχων εργοστασίων-παραγωγών.

Προσπαθούμε όλα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε να είναι πιστοποιημένα από κάποιον σοβαρό διεθνή φορέα, ώστε να εξασφαλίζουμε σταθερή και καλή ποιότητα για τον καταναλωτή.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων.

Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του τηλεφώνου, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ. σας.  Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).

Τα ανωτέρω στοιχεία απαιτούνται και για την έκδοση των σχετικών παραστατικών (φορολογικών) και διατηρούνται στο οικονομικό αρχείο της εταιρίας μας. Με την άδεια σας, το τμήμα marketing της εταιρίας μας επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών και πληροφοριών του, όπως επίσης προκειμένου να προβούμε σε νέες προσφορές προς τους πελάτες μας. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις προσφορές μας μπορείτε να εξαιρεθείτε δηλώνοντάς το κατά την εγγραφή/εισαγωγή των στοιχείων σας.

Μπορείτε οποτεδήποτε στιγμή να προβείτε στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

Επισκέπτες / χρήστες της Εταιρίας που είναι ανήλικοι έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Εταιρίας μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους η Εταιρία διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες.

Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας σε καμία περίπτωση δεν εισάγονται στη βάση μας, και ούτε υπάρχει τρόπος να γίνουν γνωστά σε εμάς. Την ασφάλεια των πληρωμών σας αναλαμβάνει ίσως η μεγαλύτερη και πιο ασφαλής εταιρία στον χώρο, η PayPal.  Μπορείτε να διαβάσετε τους όρους του PayPal εάν κάνετε κλικ εδώ. Με αυτόν τον τρόπο, η χρήση της Πιστωτικής Κάρτας σας για την εξόφληση προϊόντων & υπηρεσιών της εταιρίας μας χρεώνεται μόνο για μία φορά και μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αρχειοθετούνται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό.

Όπως και το PayPal έτσι και εμείς χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλή online εισαγωγή δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες,  το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα από τη σελίδα μας διέπονται από το Διεθνές Ευρωπαϊκό δίκαιο αναφορικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), το Ελληνικό Δίκαιο για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( Ν. 2472/1997 με την προσθήκη των Π.Δ 207/1998 & 79/2000 και άρθρου 8 του Ν. 2819/20000)
Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

Σε κάθε περίπτωση το Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Εταιρίας.

Προσπαθούμε να σας εξασφαλίσουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με όσο γίνεται καλύτερη απεικόνιση και περιγραφή των προϊόντων μας, παρόλα αυτά και στα πλαίσια καλής πίστης, δεν ευθυνόμαστε και δεν δεσμευόμαστε για τυχόν τυπογραφικά, αριθμητικά ή λάθη σε φωτογραφίες και τιμές των προϊόντων που μπορεί να εμφανιστούν στη ιστοσελίδα. Σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε τυχόν λάθη ή σφάλματα στη διευκρίνιση του προϊόντος, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε  μαζί μας άμεσα.

 Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά και τους Τρόπους Πληρωμής και Τρόπους Αποστολής

LiveZilla Live Chat Software

Θα μας βρείτε:

 στο τηλέφωνο: 2392066033

Διεύθυνση: Άνω Σχολάρι,
25ο χλμ Θεσσαλονικης-Μουδανιών, 57500, Θεσσαλονικη